Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
21:38 | August 10, 2015

MONDAY LOVE

Uncategorized
P8102638 P8102644 P8102656 P8102669 P8102685

 

Så jävla fin dag! Efter en otroligt vacker helg. Har varit ute på Eijas landställe och bara myst med hennes familj och vänner. Det var helt magiskt och jag fick äntligen känna en riktig svensk sommarhelg med kräftor, djupa samtal och sol & bad i Stockholms skärgård. Idag fortsatte jag med myspys när jag och snubben la oss nere vid vattnet. Vi kan ba ligga och lyssna på musik och snacka i timmar. Det är det finaste jag vet, att bara vara. Enkelt. Lyx för att det är just enkelt. I morgon är det dax för massa möten och jobb, sen är det bara en dag kvar till Way Out Weeeest och det lär bli MAD CRAZY så jag är glad att jag fått några lata dagar…

4 Responses to “MONDAY LOVE”

  1. gianna on

    myyys! you do it right. enjoy your days while you can. what would life be without days like this. cozy that you share it with us 🙂 <3

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.