Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:57 | July 27, 2015

ROSORNAS STAD

Uncategorized
gul2 gul3 gul4

 

Jumpsuit ZARA

Kom hem från Gotland för några dagar sedan. Fan vilken underbar ö. Vi har hängt med Fanny som kommer där ifrån. Hängt nere i Bursvik och bott i lilla boden vid havet, röjt runt med tandemcykel, hängt på marknaden. Sen Visby i två dagar, där hon visat oss runt hela staden. Så skönt att inte vara där på Stockholmsveckan! Det var ju fortfarande massvis med turister där, men inte på samma sätt. Vädret var inte så jävla illa som SMH visade, men det blåste som ni kanske ser på bilderna… Svårt att få en bra bild på byxdressen. Men den är underbar. Nu ska jag in till stan en sväng och träffa upp Madde. Sen drar jag nog till Bredäng och myser ikväll.

2 Responses to “ROSORNAS STAD”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.