Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:03 | July 23, 2015

TORSDAG – VIVRANT THING

Uncategorized

IMG_9584

HÖRRNI! Vad gör ni ikväll? Jag har klubb!! Vill ni dansa och dricka goda drinkar så måste ni komma till Musikaliska Stallet ikväll! YOVM SOUNDS och Dida spelar allt inom Urban music, alltså det bästa inom HipHop & RnB. Jag är där redan från 21.00, skulle bli sååå glad om ni kom förbi!! Lets do this! Sommaren är fan snart slut haha, låt oss njuta av bra haffla!

2 Responses to “TORSDAG – VIVRANT THING”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.