Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:48 | July 22, 2015

70S

Uncategorized
8S0A7281 8S0A7290 8S0A7307

 

Top HERE,  Jeans Monki, Bag River Island, Shoes Jennie-Ellen, Earrings Designtorget (old)

En enkel outfit, men så kvinnlig och rätt för mig tycker jag. Jag gillar jeans med hög midja, men det är svårt att få tag på ett par som känns okej. Dom här kommer jag nog bo i ett tag. Senapsgult gör sig så bra med det mesta faktiskt! Nu ska jag snart iväg på ett möte med Musikaliska. Juste Btw, har klubb där på torsdag!!! KOMSIIII alla danssugna!

Photo Rasmus Lindahl

3 Responses to “70S”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.