Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
11:49 | June 29, 2015

STARS

Uncategorized
8S0A2047 8S0A2059 8S0A2068

 

Skirt Gant, Shorts Monki, Sandals Minimarket by Nina Persson, Bag SALAR, Sunnies Elsa Ekman for Bik Bok

Haha okej jag fattar inte hur jag ska palla! Åker alltså till Ibiza om två dagar och jag är fortfarande heeeelt knas efter Bråvalla. Men sånt ska man väl fixa eller? Jag ser i allafall fram emot det som en galning. Lovar att uppdatera där ifrån. Jag vet att jag varit keff nu under Bråvalla-helgen, men såg det som en mini-semester.
Tänkte att jag skulle slinga håret idag. På tiden!

Foto Rasmus Lindahl

7 Responses to “STARS”

  1. gianna on

    wow you left me speechless about this photos. you look absolutely amazing and i actually LOVE your hair on this photos!!!! meeeen you are so stunning elsa!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.