Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
10:36 | June 23, 2015

FAVES

Uncategorized
morning

 

GOD MORGON! Solen lyser igenom molnen ibland utanför fönstret. Det är fint. Sen ska det regna från kl 15.00 idag och framåt. Då är jag på Gröna Lund för att Rami alltid får som han vill. Jävla bebek. Har planerat att gå spökhuset, lustiga huset, skrattkammaren, dricka bärs, äta langos, slå Sarah i kasta groda osv. Försöker att inte va ute så mycket det bara går på Grönan. Vattenfast mascara…
Här över ser ni några favoriter just nu! Jag använder inte BH så ofta eftersom jag har tillräckligt små tuttar för att slippa hålla dom uppe, men när jag väl har på mig en, så vill jag att den ska vara lätt och bekväm, och gärna snygg, som den här från Love Stories! I ansiktet använder jag oftast en olja som jag redan tipsat om, men det här Serumet från Boots No7 är också helt fantastiskt! Till mitt tunna svennehår använder jag Volymgegga från Keune som funkar grymt och jag fönar håret med Axu brush, designad av Antonio Axu. Borsten gör magi asså. Helt silkeslent, fast format!! Luktar gott gör jag med Clean – Rain.
Ser era morgonrutiner alltid exat lika dana ut? Mina gör lixom inte det och jag tror inte att jag skulle trivas i att ha exakta rutiner. Det kanske får vissa människor att må jättebra, men jag skulle bli uttråkad på en gång. Och en sista fråga, gillar ni när jag tipsar om grejer ibland? Måste lixom veta det, om jag ska fortsätta eller lägga ner tjatet… Langa in en kommentar så jag vet. Kram på er <3

4 Responses to “FAVES”

 1. gianna on

  I love this tips and seeing what you use. why? because you are the only blogger i really really trust. if you say this or that product is good i trust you and dont think you only say it because you get payed. so yay for such kind of posts here and there <3

  Reply
 2. Emelie on

  Blir så lycklig av sånna här inlägg, älskar att få massa tips! Hade så velat se dig styla håret någon gång, ditt hår är perfektion!! PS visar alltid upp bild på ditt hår när ha hår till frisören

  Reply
 3. katarina on

  klart du måste tipsa om produkter med jämna mellanrum!!! Det är väl det som är hela grejen att du bombar oss med inspiration på ditt sätt!!!! You go girl!!! love

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.