Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:26 | June 22, 2015

BRAZE

Uncategorized
8S0A2086 8S0A2118 8S0A2127

 

Dress and Jacket G-STAR RAW, Shoes DinSko, Sunnies G-STAR RAW (here)

Ba trotsar vädret och klär mig i klänning i allafall. Så jag jobbar… I morgon vankas grönan och jag tänker ha fett med kul där, så det blir vindjacka och höga gummistövlar! Fan undrar om jag kan åka en enda sak längre?! Jag kunde åka allt förut, men nu mår jag så jävla illa efter karusellåk. Fan. Åldern… Men jag diggar Langos och öl lika mycket, så jag kan sitta där och titta på medans dom unga (Rami, Angelica, Lisa och Julian) åker. Fett mysigt!

Foto – Rasmus Lindahl

3 Responses to “BRAZE”

  1. cecilia on

    Varför har jag inte sett dessa bilder? Så snygg och så het och så classy och så sweet och så cool på samma gång!!!! Bilderna är EVERYTHING. Du är!!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.