Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
11:13 | June 22, 2015

BIARRITZ WITH SURFAKADEMIN

Uncategorized
5F4A1451 5F4A2122 5F4A2230 5F4A2243 5F4A2300 5F4A2319 5F4A2432 5F4A2559 5F4A2612 5F4A2674 5F4A2685 5F4A2738 5F4A2764 5F4A2789 5F4A2810

 

Här kommer en liten bilddagbok om surflivet i Biarritz som ligger i Frankrike, vi gränsen till Spanien. Jag har aldrig varit i det området förut men alltid velat se den delen. Baskien är MAGISKT! Vi åkte dit ett gäng för att lära oss surfa alltså och som jag skrev förut så är jag FETT imponerad av att jag lyckades ställa mig på den där jävla brädan några gånger. Haha fan, har inga bildbevis just nu, men dom bilderna kommer. Ser ni snubben som ligger på bordet framför oss! Det är Kjell! Kjell my man. Världens bästa och härligaste instruktör! Fyfan vad roligt vi hade. Han jobbar alltså på Surfakademin och hans jobb är det livet han visade oss. Så fantastiskt. Han tog med oss på de mysigaste restaurangerna och cafeér i surfparadiset. Körde oss längst kusten i en minibuss (med Marvin Gaye på högsta) till de bästa stränderna där vi fick surfa tills armarna och benen inte orkade mer. Sista dagen tog vi en tripp till San Sebastian som är Spaniens Matmecka. Där surfade vi tills magen ropade efter middag! Då tog Kjell med oss in till stan där vi besökte det SJUKASTE tapas-stället jag sett i hela mitt liv. Vi satt utanför i gränden och käkade och drack bira tills vårat kött var klart från stället mitt emot. Jag lärde Rami att dricka rödvin, han lärde mig vad snapchatt är. Det var en gatufest och vi levde i en dröm kändes det som. En av dom bästa kvällarna i mitt liv, helt klart. Efter det åkte vi tillbaka till Biarrizt lagom till nattklubbslivet. Fan att jag inte har några bildbevis på att jag faktiskt surfade, haha. Ni lär ju inte tro mig. Om inte Kjell fixar fram dom snart så bokar jag en ny resa. Fast det lär jag iof göra i allafall. Vi pratar redan om att dra iväg med Surfakademin snart igen. Om ni är sugna, kolla in deras hemsida, jag rekommenderar verkligen denna upplevelse!

 

Foto – Rami Hanna

3 Responses to “BIARRITZ WITH SURFAKADEMIN”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.