Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:21 | May 31, 2015

BIARRITZ x SURFING TRIP

Uncategorized
Bild DSC_3485 copy

 

Alltså förstår ni att jag åker till Biarrits på torsdag tillsammans med Surfakademin och some fine ass people!! Jag kan inte tro att det är sant, haha. Jag som har nada med sport att göra är ju livrädd samtidigt som jag är för nyfiken på att inte våga prova på surfning. Det känns helt rätt att få en inblick i den världen med Surfakademin då dom ser detta som en livsstil istället för en tävling. SÅ. JÄVLA. TAGGAD. Jag ska fan stå på den där brädan åtminstone en gång under den här resan! Stay tuned!

“Surfing är en värld dit alla är välkomna. Surfing handlar inte om att vara bäst i vattnet. Surfing är inte en tävling. Surfing är en känsla och vår passion. Det är en lek, en lek som alla kan vara med i. Det är leken i vågorna som betyder något, inte prestationen.” – Surfakademin

2 Responses to “BIARRITZ x SURFING TRIP”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.