Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
11:46 | May 29, 2015

VIVRANT THING x MUSIKALISKA

Uncategorized
musikaliska1 musikaliska2 musikaliska3 musikaliska4

 

VILKEN JÄVLA KVÄÄÄÄLL!! Tack alla ni som kom och gjorde Vivrant Thing till en magisk oas på Musikaliska igår och ett extra stort TACK till Cointreau Fizz! Varannan torsdag kommer vi alltså att hålla till på Musikaliska och skapa sommarens skönaste nattklubb! Mad Love <3

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.