Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:39 | May 27, 2015

BIKBOK BY ELSA EKMAN x BTS

Uncategorized
b2b6b3b1M1 m6 n4M2 M4 m7M3 m8 n1 n6 n8b4b5n4M5n2

Äääee alltså hörrni det är inte långt kvar nu! Om några veckor släpps kollektionen jag designat för BikBok. Är ni taggade?? Jag hoppas det i allafall för jag är fett med nervös, men mest peppad såklart!

Här kommer ett gäng behind the scene’s som Rami har tagit. Till och med dom är magiska, eller i allafall för mig för det tar mig tillbaka till den bästa plåtningen i mitt liv. Allt kändes så pirrigt, kul och spännande! Tänk att jag kände det på mig, att kampanjbilderna skulle bli så bra, bara jag fick ta med mina två vänner som är sånna sjuka talanger! Sarah som gjorde smink och hår och Rami som fotade. SÅ. OTROLIGT. TACKSAM!

4 Responses to “BIKBOK BY ELSA EKMAN x BTS”

  1. gianna on

    i cant wait for it, i am seriously so psyched! 🙂 <3

    and i again noticed that hats are perfect for you. you look SO good with this white hat as well as with ramis hat you wore in one of your outfit posts. thumbs up for hats. 🙂

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.