Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
20:10 | May 25, 2015

COLIN MAGAZINE RELEASEPARTY

Uncategorized
8S0A8843

 

Alltså så fakking fantastisk lanseringsfest vi fick igår!! Tack Scandic Anglais, tack alla som kom, tack solen för att du lös på oss, tack YOVM SOUND’S för bästa musiken, tack Cointreau för magiska drinkar, TACK MADDE för att du är så jävla underbar och bäst (hon har jobbat ihjäl sig med denna nylansering hela våren), vad skulle vi göra utan dig?! Du är helt jävla otrolig! TACK! Let’s do this!!

[youtube width=”900″ height=”580″]https://youtu.be/XmCmlXA8k1M [/youtube]

2 Responses to “COLIN MAGAZINE RELEASEPARTY”

 1. Malin on

  hej Elsa! Jag undrar om du skulle kunna länka till klänningen som du hade på dig igår på lanseringsfesten. Den var ju stöört fin och jag har letat ihjäl mig på missguideds hemsida men jag kunde inte hitta den..
  PS älskar din blogg <3

  Reply
  • elsaekman on

   Hej Malin! ÅÅÅÅ fan asså jag köpte den i höstas, och nu när jag går in och kollar så finns den inte, så typiskt! Men jag lovar att om jag hittar en liknande så tipsar jag dig!! Kram <3

   Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.