Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
11:29 | April 30, 2015

REGULATE

Uncategorized
unnamed-7 unnamed-9 unnamed-8 unnamed-10 unnamed-11

 

Leatherjacket Diesel, T-shirt Stella McCartney for adidas, Jeans Never Denim, Shoes Gram Headphones Urban Ears, Sunnies Elsa Ekman for BikBok

Jag sitter asså just nu i päronens husbil påväg till Halmstad för att fira min morbrors 50års dag. Dom är lixom inga Campare direkt, utan har den mer för att vi är så stor familj. Den är fan större än min lägenhet. Vi har med hundarna å hela skiten. Jag sitter och jobbar samtidigt som jag dricker lite vin och snackar barndomsminnen. Så jävla fint! Mina päron är guld verkligen. Jag ska bli som dom när jag blir stor. Så. End of message…

Foto Rami Hanna

7 Responses to “REGULATE”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.