Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:31 | April 29, 2015

BLACK x ORANGE

Uncategorized


8S0A9048 8S0A90558S0A9028 8S0A9057 8S0A90608S0A9023

Shirt Never Denim, Jenas Crocker, Clutch Urban Outfitters, Ring Pandora, Sunnies Monki

Så här såg jag ut igår. Eller a, plus en jeansjacka som inte fick va me på bild. Kan verkligen rekommendera dom här jeansen från Crocker. Svarta, höga i midjan, sitter svinbra i röven och sådär perfekt utsvängda. Hade ett jävligt roligt möte igår ang klubbkvällar under Stockholms varma sommarkvällar. Fan vad jag längtar! Mer info kommer lite längre fram, då datum och sånt är spikat. Idag ska jag hämta syrrans dotter på fritids, ta med henne på en liten shoppingrunda, bio och kanske lite bowling. Så jävla värt! I morgon drar jag ner till Halmstad med familjen, för att fira min morbror som fyller 50. Hoppas ni får en fantastisk Valborg y’all! <3 Mad Love

Foto Rasmus Lindahl

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.