Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
16:22 | April 24, 2015

FRIDAY

Uncategorized
hipp3 medskal hipp2hipp5 hipp4

Coat Monki, Shirt GANT, Jeans River Island, Bag from Marrakech, Shoes adidas, Necklace (With blue stone River Island) and (with seashell from Gambia) Sunnies Elsa Ekman for BikBok

Fan vad skönt med fredag!! Jag ska träffa upp lite vänner för lite driiinkz men det blir nog en tidig kväll (fan vad jag jinxar mig själv varje helg). Hoppas att ni får en fantastisk helg! Och btw NI ÄR FAKKING MAGI!!! Alla era fina ord går rakt in i hjärtat ska ni veta och jag bär det med mig hela jävla vägen. MAD LOVE!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.