Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
21:44 | March 23, 2015

MÅNDAG

Uncategorized
elsaidag

 

Jacket River Island, Sweater F21, Pants Lindex, Sneakers adidas

Shu, såhär ser bitterfittan Elsa ut när vädret sviker. Vafan vintern är tillbaka och vi hackar ju tänder igen… Damn. Kände så här redan förra veckan, så jag bokade en resa till LA, ba lite spontant, så jag gittar i morgon! Lite galet faktiskt. Ska hälsa på Katta och ha kvalitéfakkingGeniDagar! Jag har förtidsinställt några looks från Marrakech, för jag vet inte hur mycket jag hinner blogga där nere. Puss på er, MÅ bäst! <3

// Fuq diz cold, I’m going to LA tomorrow…

4 Responses to “MÅNDAG”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.