Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
18:59 | March 11, 2015

MARRAKECH

Uncategorized
trappan

 

Kaftan Make-Way, Kimono Lindex, Sandals Steve Madden

 

Jag har alltså hamnat på världens vackraste plats. Mitt i gamla stan i Marrakech, in bland gränderna, förbi ormtjusarna, in i ett litet hål i väggen, så finns det ett litet (läs gigantisk oas), undangömt Hostel, med 15 magiska helt olika rum. Sarah, Rami och jag går runt med hakan i kaklet typ, det här är bland det vackraste vi sett! Jag är så OTROLIGT tacksam för att jag får resa runt i världen med mitt jobb och att få uppleva sånt här <3
Vi har gått runt på marknaden idag och jag går bananaz på allt plåttrigt underbart som finns överallt. Det blir en tidig middag här på hotellet, för i morgon är call-time 07.00, då det är dax för plåtning.
Hoppas ni får en fin onsdagskväll! xx

// I am at the most beautiful place in Marrakech. Can’t believe it’s true. So much impressions! It will be an early dinner here at the hotel cuz tomorrow’s calltime is at 7am and it’s time for the photoshoot. Hope you have a nice Wednesday night. xx

8 Responses to “MARRAKECH”

 1. Cecilia on

  Ser helt fantastiskt ut! Har följt era bilder på instagram också. Får du lov att ge ut namnet på på det hostel ni bor på? Jag och min sambo funderar på att åka till just marakesh och detta ser ju helt magiskt ut

  Reply
  • elsaekman on

   Det ÄR helt fantastiskt! Hotellet heter Riad Enija och jag lovar dig att det är helt magiskt. Så hemtrevligt och personalen blir som ens familj! 🙂

   Reply
 2. Jattosch on

  Så fantastiskt härligt det ser ut! Hoppas att få höra mer sedan.. Jag åker i oktober med ett gäng tjejer till Marrakech 😉 Dina bilder får mig att längta såååå mkt dit! <3 Ha det underbart bästa Älsa! Lov u! och lycka till med dagen plåtning! <3 //Jattosch

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.