Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
10:32 | February 24, 2015

JEAN-PIERRE x RIVER ISLAND

Uncategorized
IMG_7575IMG_7517 IMG_7470IMG_7505 IMG_7502 IMG_7485

Om några timmar kommer taxin och hämtar upp oss på hotellet och det är dax att åka hem till Stockholm. Det har varit en så fet vistelse här i London och jag älskar staden verkligen. Ba så sjukt härlig stämning på peepsen som lever här. Inte samma stress som hemma på nå sätt. Vi har hunnit se en hel del faktiskt. Igår hade började vi dagen på ett frukostevent, Fashion Film som är sponsrat av River Island där vi fick se filmen som skapats i samarbete med Jean-Pierre Braganza som gjort en kollektion för klädkedjan. Väldigt speciella kläder måste jag säga och jag älskar att han blandat denim med en väldigt futuristisk känsla. Du hittar kollektionen HÄR! På eftermiddagen mötte vi upp PR-ansvariga för River Island, kollade in deras Flagship Store och sedan tog dom oss till ett så najs ställe med världens godaste cocktails och jag fick frossa i Macaroni and cheese och kände mig lycklig lixom. Tack River Island och London för en grym vistelse!

// I’ve had a fantastic trip here in London! In a few hours the taxi is here to pick us up and it ‘s time to fly home to Stockholm. Yesterday we were at an event where we got to see the collaboration between Jean-Pierre Graganza and River Island, then we had a fantastic dinner. Thank you River Island and London for this stay!

Photo – Linn Hansson

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.