Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
11:14 | January 31, 2015

PATTERN

Uncategorized
MG_2310-HD

 

JW och jag på Diana Orving. Pic – Bon.se

Under sista dan på modeveckan fick jag otroligt mycket komplimanger och frågor om min skjorta jag bar. Så kul, eftersom dom flesta hade på sig svart (typiskt sverige). Den är från Monki och är redan en favorit i garderoben. När det blir varmare kommer jag matcha den med lite längre slitna jeans-shorts eller en vit skinn-kjol, då kommer den poppa ännu bättre. Du hittar den på Monki och kostar 250 kr.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.