Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:02 | January 30, 2015

WÖRK

Uncategorized
IMG_4126IMG_4119IMG_4125 IMG_4115

 

Kappa och Jeans River Island, Kavaj TopShop, T-shirt Zadig & Voltaire, skor adidas

När man går upp tidigt som fan dagen efter att Fashion Week slutat och ska resa till Oslo för möte heeela dagen, DÅ får man se ut så här, vardagsbekväm med andra ord. Igår var MAD REAL och mötet gick jättebra.
Var på ett annat möte i morse, den här gången med Happy Plugs för att sätta datum för nästa plåtning som kommer att fotas i Paris. Det är Rami som kommer fota lookbooken och det känns ju fett eftersom han är så jävla grym. Vi ska även åka till Marrakesh i mars för att fota en annan kampanj, så jävla spännande den här våren ser ut, vågar knappt tänka på det, för då känns det som att det inte kommer hända typ… Vill bara säga att jag är så glad att ni följer med på min resa! Ni är fantastiska och inspirerar mig till att jobba hårdare.

2 Responses to “WÖRK”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.