Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:28 | January 29, 2015

MISS CLARA

Uncategorized
IMG_2140 IMG_0513

 

My, Andreas, Linda, JW, Linn och jag.

Igår träffades vi upp efter sista visningen och käkade middag på Miss Clara, som btw är så fakking trevligt ställe att jag kommer rekommendera det för varenda själ från och med nu, och maten är geni! Ni vet när man sitter ett gäng, där alla är helt olika, så har man helt otrooooligt intressanta samtalsämnen.. Så var det igår! Tiden bara flög iväg men vi hade lätt kunnat sitta där tills natten blev dag. Sånt är fint som snus.

Bildbax – Andreas och My

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.