Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
6:00 | January 29, 2015

DETAILS

Uncategorized
IMG_4028

Detaljer för dag 3.

Idag sticker jag och Linn till Oslo över dagen, kommer hem sent ikväll, och då är det bara att gå och lägga sig tidigt för i morgon bitti har jag och Rami frukostmöte med Happy Plugs. KUL KUL när det händer kul grejz…

Foto Linn Hansson

4 Responses to “DETAILS”

  1. sofies on

    Hej! jag tycker du är så härlig som vågar ha på dig det du vill. jag önska att jag också vågade det men tycker det är jobbigt när folk kommenterar eller glor på en. vad är ditt tips för att våga mer? för jag har försökt att skita i det men blir alltid att jag safear med något svart istället typ 😀

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.