Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
7:59 | December 31, 2014

N.Y.E

Uncategorized
nyårinspo

 

Kappa Tiger of Sweden, Armband Pandora, Väska Lindex, Klänning TopShop, Skor DinSko, Läppstift Make Up Store

Heeeej Folks, sista dagen på året!! Vad har ni för planer ikväll? Har ni styrt upp er nyårsoutfit? Hade jag firat nyår i Sverige det här året så hade jag mos def haft på mig någonting i den här stilen. Ljust och fräscht men gärna en kraftfull läpp.

Vilket år det har varit alltså. Vill tacka er alla som pallar med mig, som tar er tid att skriva några rader ibland och för att ni tror på mig. Det betyder guld, NI ÄR GULD rättare sagt. Massa kärlek och GÅTT NYTT ÅR!

One Response to “N.Y.E”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.