Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
16:35 | December 30, 2014

LIPS

Uncategorized
carmex

Fan asså mina läppar har nog klarat sig rätt bra nu när kylan kommit. Tror det är för att jag slutat knarka lypsyl. Jag smackar på Carmex innan jag går och lägger mig på kvällarna och det har verkligen funkat för mig. Fan nu la jag säkert öga ba för det…

Juste hörrni, ni glömmer väl inte bort att följa mig på instagram?! Jag är ju på semester just nu och det är lättare att langa upp bilder där än på bloggen, där ett inlägg tar en evighet när internet suger… @elsaekman om ni blir fundersamma över vad fan jag sysslar med där borta… Later xx

One Response to “LIPS”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.