Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:18 | December 29, 2014

NEW YEAR CRISP

Uncategorized
newyearcrispbild21bild3

Spotlife har gjort en Nyårs-editorial som är jättefin! Speciellt kul också, för att de tänkt lite annorlunda än vad många gör när det kommer till nyårsklänningar. De flesta tänker ju svart, paljetter osv, men kolla hur jävla stunning Madde är i de här ljusa krispiga färgerna!! Kolla in hela editorialen HÄR, där ser ni även vart kläderna kommer ifrån!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.