Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:58 | December 28, 2014

HANDCRAFTED

Uncategorized
freya-stocholm

Jag gillar skavanker. På det mesta i livet.. I konst, hos människor och på smycken tillexempel. Jag gillar känslan av när det inte är perfekt, det har jag alltid gjort, det blir nå magiskt över det då. Freya of Stockholm har handgjorda smycken, där inga är sig lika. Så fint tycker jag. Har precis skaffat mig ett par som jag får visa er senare. Dom här blåa är ju inte så dumma heller…

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.