Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:46 | December 26, 2014

COLD AS F***

Uncategorized
mbfw

Om en månad så sätter ju Stockholm Fashion Week igång, och det är så jävla skumt, för det är ju mitt i vintern och man pallar verkligen inte klä sig kul när det är svinkallt ute. Haha rotade fram vad jag hade på mig för ett år sedan, å det verkar ju inte som att jag tyckte det var kallt över huvud taget… Men det är så typiskt mig, så fort det varit nyårsafton, så tycker jag att det ska bli vår lixom, ba sådär. Varför har jag så brotom jämt? Har ni det? Alltså jag är inte stressad som människa och jag vet hur man verkligen njuter av tiden och dagen som den är, men jag vill alltid in å nosa i vad som ska komma här näst. Kanske det som fått mig att bli så driven som jag är… Eller asså driven som människa, på livet och framtiden. Såatteee, klä er bar-bent i januari folks… haha nä, inte så jag menar, men jag är nog lite sån bara. Hatar strumpbyxor som ni vet.

One Response to “COLD AS F***”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.