Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
8:03 | December 24, 2014

FÄÄÄLIZ NAVIDAD

Uncategorized
IMG_7480

Hörrni jag har fan jävligt mycket kärlek för er! Ni vet om det va?! Ni gör ju så att jag vill skriva mer. Ni får mig att vilja skapa. Ni får mig att våga mer också, och det är fan ovärderligt! Idag är det Julafton och snart åker jag ut till Arlanda för att möta upp resten av min familj och vänner. Vi blir totalt 20 stycken som drar iväg två veckor. Vi ska till Kuredu, en av öarna som tillhör Maldiverna och jag tycker fan synd om dom andra hotellgästerna (som förmodligen består av kärlekspar) för hääär kommer familjen Taikon! Jag vet inte riktigt hur internetuppkopplingen funkish där, men jag har förtidsinställt ett gäng outfits och inspirations-shit som jag har haft på lager faktiskt. Fett seriös bloggare man blivit å så. Om wi-fi duger så kan det nog dyka upp lite bilder iof. Nu hoppas jag att ni har en fantastisk Julafton! Mad love till allihopa! xx

One Response to “FÄÄÄLIZ NAVIDAD”

  1. gianna on

    such a wonderful text!!!! Thank you for your awesome blog and beautiful personality! i wish you nothing but the best and even if you are sitting in the air plane all day i do wish you a happy christmas and a wonderful wonderful holiday. get sun for all of us. LOVE xx

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.