Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
11:59 | November 29, 2014

SUNNIE

Uncategorized
DSC_9688 DSC_9690 DSC_9700 DSC_9703 DSC_9707 DSC_9713

Stickat Nowhere, Jacka Vintage, Skjorta Topshop, Kjol Bikbok, Väska SALAR/Vivace Accesories, Skor Scorett, Smycken Pandora

Skönt med lite sol asså. Den dyker ju inte upp sådär jättemycket just nu… Igår firade klubben 309 sex år, så det firades med middag ovh sen haffla utav bara helvete. Jag är bakis idag och i kväll så ska jag möta upp lite vänner på Ballbreaker för att bowla eller nått. Jag suger på allt som har med sånt att göra och den här baksmällan lär ju inte vara till min fördel. Lär ju bli komedi.

Foto – Oscar Jettman

5 Responses to “SUNNIE”

  1. emma sandberg on

    Hej! jag verkligen älskar din stil och smak på kläder och jag får mycket inspiration ifrån dig. Nu i vinter har jag bara en kall kappa att gå omkring med, och måste införskaffa mig en varmare jacka som tål den svenska kylan. Undrar då ifall du skulle kunna göra ett inlägg på några snygga varma jackor som inte är allt för dyra? (då jag är student och inte har överflöd med pengar) skulle vara jättegulligt av dig! Ha en fortsatt bra helg. Kram på dig

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.