Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:45 | November 24, 2014

INGA DRÖMMAR ÄR FÖR STORA

Uncategorized

När världen står framför en, som två stora ögon riktade rakt mot en, då kan det vara svårt att gå rakt framåt, med starka steg utan att tveka. Att tveka är nog en naturlig sköld för att skydda det kött och blod vi är uppbyggda av för att kunna leva på den här planeten. Men jag tror inte att det är det enda vi är ihopsatta av. Jag vet att det finns något ännu starkare än det, som vi alla människor har, men som kan vara läskigt att ta fram och det är: själ, energi och kärlek. De är våra naturliga vapen. För att nå sina drömmar där ute så krävs det att man sätter fokus på det som är viktigast i livet. Att ta ett steg i rätt riktning, våga satsa på något för att nå högre höjder, då får man sänka skölden och ta upp sina vapen. Där är jag just nu. Inga drömmar är för stora.

2 Responses to “INGA DRÖMMAR ÄR FÖR STORA”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.