Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
8:12 | November 23, 2014

WKND

Uncategorized
helgen1

Kappa & Mössa Monki, Tröja La Redoute, Byxor Hunkydory

Jag tycker det är soft att blanda Pastelligt med starka färger. Blir en skön ballans på nå sätt. Nånting som INTE är i ballans just nu är ju mitt hår. Vafan har jag för frisyr just nu? Måste klippa av det en bit… och färga. Typ nyss, ska kolla om Emma har tid idag… I morgon bitti blir det Oslo över dan, sen händer det massa annat skoj nästa vecka, ba att knega på. Hoppas ni haft en underbar helg!

2 Responses to “WKND”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.