Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
8:27 | November 22, 2014

WANTIES

Uncategorized
collage-vinter

 

Tröja Marc by Marc Jacobs, Solglajer Komono, Kjol Raoul, Kappa Samsoe Samsoe, Mössa Nelly.com

Bara för att det snart är december tycker inte jag att man måste ha på sig mörka plagg. Varför inte bara lysa upp i mörkret i stället?! Var inte rädda för att ha ljusa nyanser på vintern! Jag hade gärna haft den här outfiten på mig typ nyss… Rami lärde mig precis hur man sätter ihop collage med hjälp av Photoshop, haha, tack bru! Jag är så fakking usel på allt som har med datorer att göra (jag veeet, konstigt yrkesval av mig att börja blogga + dyslexi på det, bla bla, phuck dat) men vill lära mig och får ofta förfrågningar om att tipsa mer. Och det gör jag jättegärna. Tillexempel tips på hur en outfit kan se ut, då jag vet att många där ute inte riktigt vet eller vågar tänka utanför sin egna comfort zone. Collage-Elsa kanske föds nu lixom…  Skulle ni vilja se mer av sånt här?

2 Responses to “WANTIES”

  1. Gianna on

    Awwwesome clothes. the sweater is sooo cool and i love the colour of the skirt. if you always make collages with such amazing pieces you should def. make some more in the future. i like it 🙂

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.