Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:52 | October 31, 2014

WHITE KNIGHT

Uncategorized
wk8 wk7 wk6 wk2 wk1

Min vän Robel hade release-middag/haffla för hans produkt White Knight, en vätskeersättning på flarra. SÅ BRA GREJ! Det firades med en supergod middag på Sturecompagniet med härliga människor. Roligast var så klart heliumballongerna, som folk tydligen aldrig tröttnar på, trots ålder.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.