Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
17:07 | October 29, 2014

WEDNESDAY COZYNESS

Uncategorized
frulleben Linn kontoret damla

Började dagen med en liten busstur hem till Angelica där hon bjöd på frulle delux och jag fick se hennes nya lya. SÅ himla mysigt! Sen har jag varit på kontoret, fotat med bästa Linn och lunchat med Damla, som för övrigt har den kattigaste kappan i stan. Den är perfekt rosa och kommer i från Samsøe & Samsøe. Nu om några timmar så har jag klubb på Scandic Grand Central. Det blir Hip Hop, myshäng och massa bira. Hoppas vi ses där!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.