Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
17:14 | October 28, 2014

FALLING WHISTLES x PROJECT: INTERNET

Uncategorized
Elsahumlish1P1010087FW

Som jag nämnt förut så uppskattar jag bra samarbeten, grymma organisationer och starka grymma människor! Vem gör inte det.  Dom flesta av er har säkert sett/hört talas om Falling Wistles. Visselpipan som hänger snyggt runt halsen hos en del. Men vet ni vad den står för? Vet ni jobbet bakom den? Falling Wistles är en kampanj för fred i Kongo, som är hem till det dödligaste kriget sedan andra världskriget. Visselpipan har blivit en symbol för att höja rösten (wistleblowing) och för de barnsoldater som tvingats offra sina liv i kriget. Just nu lanserar dom Project: Internet där målet är att starta upp internetcaféer i östra Kongo. Internet är en otrolig möjlighet för folk att, genom utbildning, kultur och företagande, göra sin röst hörd. Jag ska själv åka till östra Kongo i vår, då är det andra gången jag är där och har starka band till det fantastiska landet, men kriget har förstört mycket och vi måste hjälpa till! Man kan donera direkt och hjälper då till med att finansiera i datorer, stolar, bord och annan utrustning som behövs, annars kan du köpa en sådan här snygg visselpipa (där allt överskott går direkt till projektet) och bär den med STOLTHET! All fakta om organisationen, donation eller köp av visselpipa hittar du HÄR.

 

One Response to “FALLING WHISTLES x PROJECT: INTERNET”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.