Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
17:37 | October 25, 2014

PRESSKONTAKTERNA x 25

Uncategorized
bild 1-928875637656090DSC_8767

Igår kväll var mad mad fun! Presskontakterna firade 25 år och de tog hjälp av bästa festfixarn Saurabh. Det bujckades på ostron, glitter deluxe och helt galna folk. Som det ska va! Tog med mig brorsan. Kolla hur fin han är!! Ikväll måste jag stanna hemma för jag hostar SÖNDER mitt liv just nu, har ingen röst kvar och näsan är tjock. Måste vila upp mig eller nått.

Foton snodda av Frank Nordenberg/Stureplan.se. Sista bilden är tagen av Oscar Jettman.

4 Responses to “PRESSKONTAKTERNA x 25”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.