Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:05 | September 28, 2014

SAT

Uncategorized
damlaelsadeofrejs

Igår var det laydiz-buzz måste jag säga. Jag hostade på Scandic Grand Central (Så jääävla chill ställe, hoppas på fler kvällar där den här hösten) och två av mina favoriter, Deolinda & Freja hostade på Vardagsrummet. Tur att dom stänger en timme senare, så hann jag ju dit och pussas med dom. Åkte faktiskt hem när det stängde, så det kändes som en tidig kväll, hemma 03.30. Visst är det rätt sjukt?! Att jag tycker att jag kört en tidig hemgång ba för att jag inte fortsätter vidare… Vilket jävla pulver jag är, skadad fan. Måste softa ner. Mysig kväll igår i allafall.

Bless

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.