Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:04 | September 26, 2014

FREDAG

Uncategorized
DSC_0352

Min skalle knakar så att det nästan hörs ut tror jag… Och det får det ju inte göra egentligen, då det är massa spännande projekt jag finular på, som inte får spoilas än. Ibland tänker jag hur i helvete jag pallar, men det går över lika fort, för jag SKA fixa detta. Hundra bollar i luften, men jag vill vill vill så mycket. Jag vill ju allt det här som händer. Så det är ju bara att springa, öppna nya dörrar, springa ännu fortare, öppna fler. Om jag saktar ner nu, då vet jag ju inte vad jag går miste om ju. Men jag lovar, jag saktar ner ibland, jag är ju bara en människa och inte en robot.

Har suttit på kontoret hela dagen. Men nu är det dax att ta helg. I morgon har jag fäzt på Scandic Grand Central, KOM FÖRBI OCH DANSA, TA EN DRINK, CHILLA! Det blir skitskoj. MAD LOVE.

 

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.