Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:35 | September 25, 2014

MUSTARD

Uncategorized

från sidanSenap
Facesenap

 

Stickad tröja & kjol ASOS, Boots Timberland, Väska & Other Stories.

Alltid känt att jag som blond INTE ska ha gult på mig. Men det funkar ju faktiskt. Pallar fan inte bry mig om vad man ska och inte ska ha… Eller det har jag väl iof aldrig brytt mig om, men just gult har känts svårt. Men det här setet (stavas det så?) från ASOS blir nog en höstfavorit! Nu ska jag snart springa iväg, ska på middag och stand up med snubben. Jag behöver bli uppiggad, så najs faktiskt, att han alltid vet när jag behöver det…

2 Responses to “MUSTARD”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.