Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
17:17 | September 14, 2014

FRIENDLY SKIES

Uncategorized

IMG_5524
IMG_5551
IMG_5512

Jag får mycket komplimanger och frågor om min långa skjorta/skjortklänning-ish. Jag älskar den och tycker att den passar både till vardags och till fezt! Jag gillar iof inte att “klä upp mig”, har sånna sjuka problem med att se för fixad ut… Lite tråkig, I know!

Just nu sitter jag och kollar på valvakan. Jävligt spännande! Ni har väl röstat?!! Det känns fruktansvärt läskigt att Sverigedemokraterna kan komma att bli tredje största partiet i Riksdagen. Vad fan händer med vårt fina Sverige? Krossa Rasismen nu för i helvete!

Top från TopShop, Skjorta från JunkYard XX-XY, jeans från BikBok, väska från Desperate Needs och skor från Steve Madden.

Foto – Linn Hansson

2 Responses to “FRIENDLY SKIES”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.