Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
16:40 | August 30, 2014

VIDEO SHOOT x LAST SCENE

Uncategorized

DSC_0503
DSC_0487

It’s a ma fa**ing wrap! Det känns så otroligt roligt! Tre dagar i London, men så gjorde vi alltså slutscenen idag i centrala Stockholm. Projektet är ju fortfarande hemligt men jag lovar er att ni kommer att älska det här. Så härliga människor jag lärt känna under det här projektet, som tillexempel världens bästa Mahan. LOVE!

Tappade, eller råkade typ SULA ner mobilen i marken, fråga inte hur det gick till, så den sprack totalt. Ser inte ett skit, så nu måste jag verkligen styra upp det här med kamera alltså. Inte för att min mobil var ett alternativ, men en kick i röven för mig. Skönt typ. Tack marken.

Xxx

2 Responses to “VIDEO SHOOT x LAST SCENE”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.