Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
16:19 | August 30, 2014

FW x SNAPS x PART I

Uncategorized

frulle
StockholmDay1SS15-7852

peeps
Heej
StockholmDay1SS15-7894
StockholmDay3SS15-4757
StockholmDay3SS15-4696

Eftersom jag inte har en jävla systemkamera för tillfället utan springer runt med min lur som ett offer så har jag nu suttit och samlat ihop lite pix på mig själv (ännu mer offer) för att visa er vilken förträffligt fin vecka det varit. Haha, fyran vad mobbat. Men jag gillar snapshots, ba random sådär.

Pics from (okej håll i er nu) Theurbanspotter.com, Angelica, Bon.se, Kenza, Julian och Stureplan.se

2 Responses to “FW x SNAPS x PART I”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.