Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
19:00 | August 29, 2014

FASHION WEEK x DAY 3

Uncategorized
_V5C8843

Sista dagen av Fashion Week igår och jag vet inte vad jag heter. SÅ TRÖTT. Men vilken rolig vecka. Vi avslutade det hela med en underbar middag på Miss Voon för att sedan dra vidare till Nosh and Chow där fashion week after party höll på för fulla muggar. Nej alltså det var sånt fakking röj! Nu blir jag ivägtvingad på bio, fast att jag bara vill ligga i soffan och äta chips… Ska upp vid 6 i morgon bitti på det, spela in sista scenen till den där musikvideon vi spelade in i London ni vet. Oj jävlar vilket luddigt blogginlägg. Men tare Lugnt, jag är fett bakis.

Klänning/tröja – Urban Outfitters, Kappa – Hunky Dory, skor – Steve Madden

Pic – Stockholm Streetstyle

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.