Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:10 | August 27, 2014

UMBRELLAS

Uncategorized
Bild av Caroline Linden

Måste ba posta den här bilden. SÅ fin! Såhär såg det alltså ut hela dan igår. Massa paraplyn och massa köer. Rätt gött att titta på alla, som en jävla cirkus. Fråga inte varför jag står bredvid typ världens snyggaste människa. Signe heter hon och jag får inte nog av hennes fääjz!

Bild tagen av Caroline Lindén

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.