Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
7:56 | August 27, 2014

FASHION WEEK x STOCKHOLM x DAY 1

Uncategorized

Elsa_4
Elsa_2
Elsa_3
Stureplan.seFRANK NORDENBERG

Jävla trevlig dag igår. Jag mår som jag förtjänar idag kan man säga. SÅ glad att jag hade platta skor! Jag hade på mig jeans från BikBok/Never Denim, klänning-ish och halsband från Urban Outfitters, kappa från Gina Tricot, rygga från River Island, klocka från Larsson&Jennings skor från New Balance och glajer från Vasuma.

Pic – Joscelin Illanes och Stureplan.se/Frank Nordenberg

4 Responses to “FASHION WEEK x STOCKHOLM x DAY 1”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.