Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:33 | August 26, 2014

NEW BLACK x ABOAT THAT LIFE

Uncategorized

Sitter på Berns och tar ett glas vin mellan visningarna. Folket ba strömmar förbi, stämningen är helt ok trots vädret och mitt i allt kommer den här filmen upp på mailen. Måste ju posta den. Vilken jävla båtfest det var! Nästa år får vi väl hyra fakking Birka Paradise eller nått.

2 Responses to “NEW BLACK x ABOAT THAT LIFE”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.