Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
18:30 | July 23, 2014

svett

Uncategorized

5F4A1289
5F4A1284
5F4A1282
5F4A1277

Men alltså har ni sett hur jävla snäll jag ser ut i plattat hår. Va!?!?!! Haha kan inte låta bli att flina lite när jag går förbi en spegel (läs skyltfönster, bilrutor, folks solglajer osv osv, sååå sjukt spegelapa man blir när man stylar till sig så man känner sig ovan, eller kanske ba talar för mig själv…) och får lite panik när jag ser för “fin” ut. Vet inte vad som är fel på mig. Jag vill alltid “klä ner mig” när jag tycker att jag själv ser för fixad ut. Såatteee jag bytte ju ut skorna till sandaler såklart! Och vilken jävla dag vi fick! Helt magiskt! Tur att jag bytte skor, för vi fick för oss att knata ner till Djurgårdsbron, hoppa på en trampbåt och trampa runt i Stockholm lite. Eller a asså vi kom 300 meter, för det gick ju inte snabbt.. Träningsvärkensmorsa i morgon! Men fint var det. Livet på en pinne! Nu vankas snart middag på Berns, men hemgång relativt tidigt, för i morgon kommer min nya soffa. Äntligen! Hoppas ni får en grym kväll folks! xx

Linne från Olivaceous, shorts från HM, skor från Din Sko och väska från & other stories

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.