Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:39 | July 21, 2014

platina

Uncategorized
suitcase-magazine-stockholm-elsa-ekman

Hittade den här gamla bilden från förra sommaren då jag blev fotad för Suitcase Magazine och fick galna cravings efter den här superplatina färgen jag hade. Men fan asså, det har slitit på mitt hår sedan jag gjorde det. Det är exakt sådär superblond jag vill vara, men då måste jag verkligen klippa mig först. Jag har så förstört hår nu, gosh… Men jag får skylla mig själv, jag vet ju exakt hur det blir, så jag är ju inte chockad, å va fan det växer ju ut igen!

2 Responses to “platina”

 1. Casa Greens 1 Location on

  qualunque di mai method Lei usa per sigillare sul alimentare
  farà Aiuto assegna in il contenendo i moscerini. Each apartment
  of this lush project is designed in such a manner that
  you will experience the kingly living. A charming young lady receptionist will met us at the door of
  the hotel, and not only showed us to our room, but also around the hotel.

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.