Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:45 | July 21, 2014

dt

Uncategorized
5F4A0270

Sarah sa någonting jävligt bra precis innan den här bilden togs…
– “Hörrni, det är fan bara kreativa människor som pallar ta en sådan här bild efter en lång arbetsdag, andra längtar hem”. Och det stämmer nog lite. Vi hade alltså här, innan bilden togs, jobbat i 14 timmar i sträck och började bli helt koko allihopa. Haha ni ska se våran jargong gentemot varandra mot slutet, å ändå ba mååååste vi ha en gruppbild. Det här är verkligen ett Dream Team just nu!

2 Responses to “dt”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.