Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
10:41 | July 18, 2014

Summer Dopalicious bash x f12

Uncategorized

IMG_6634 copy
IMG_6778 copy
IMG_6638 copy
IMG_6742 copy
IMG_6680 copy

Igår var en av dom roligaste kvällarna i mitt liv. Tack ALLA som kom och gjorde F12 med oss. Vete fan vad det är för fel på mig och mingelbilder, men lyckas nästan jämt med att se helt galet trött och dryg ut. Men men, jag var sååå fint stylad i håret, kände mig som Marilyn Monroe going getto fabulous. TACK Bea för att du kunde fixa mig!

Foto: Marcus Rönne

4 Responses to “Summer Dopalicious bash x f12”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.